lørdag 15. desember 2012

Jul Jul Strålende Jul

Beklager at jeg ikke har vært så flink til å blogge i det siste! Tiden har rett og slett gått så alt for fort!
Men nå er det endelig DESEMBER og oppgaven min som skulle inn før jul ble levert 12.12.12 og nå kan jeg endelig kooose meg i juletiden! Dette er min absolutt favoritt tid på året! Koser meg skikkelig i denna tida og spesielt i år når jeg har en liten gutt som syns det er mye spennende som skjer! Denne helgen har jeg gleder meg kjempe mye til! Jeg har en tradisjon der jeg inviterer nære venner og vi pynter pepperkakehus! Denne tradisjonen har jeg hatt siden fadderbarnet mitt var ca 2 år gammel! I fjor laget jeg en juleborg!

Men i år har jeg invisert i en bok om pepperkakehus! I denne boken var det gode råd og tegninger, med forklaringer til hvordan sette sammen huset, så i dag ser det litt bedre ut forhåpentligvis! MEN det var mange detaljer og små deler! Så det gjenstår å se hvordan det blir!!

 
Her er boken: Pepperkakehus og ander julegleder av Eva Grane, Ylva Norman og Åke Gunnarson, mener jeg betalte 200 kr for den.
 
Siden sist har jeg strikket en Osloanorakk i brunt til Robin, men den ble dessverre for liten, så den får ligge til jeg finner noen den kan passe til. Mønster er kjøpt hos Pickles, det ligger forresten gratis mønster på str.6-12 mnd. Garn er kjøpt hos Gurihaugen. Husker dessverre ikke hvilket garn det var.

 


 
 
Har også ett pågående prosjekt til en god venninne, som takk for hjelpen med dåpen i vår. Dessverre har det prosjektet blitt liggende, men har store planer om å strikke mye i jula!
 


 
Mønsterer er i bladet Made by Me som kom ut i høst. Garn er kjøpt på Gurihaugen, og heter Sterk.
 
Legger ut bilder av fine pepperkakehus og andre pepperkaker senere! Ha en nyyyydelig dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar